Sommerseminar med tematikkene AI og Cybersikkerhet

Veldig mange som hørte Lars Rinnan på UT Konferansen (11. april) har spurt oss om det blir flere foredrag med Lars. Vel, her er han igjen allerede torsdag 13. juni med en oppfølger av innlegget på UT Konferansen. Sammen med Lars Erik Gjervan, Brynjar Larssen-Aas og Aril Martinsen vil de dele spennende historier fra fortid, nåtid og ikke minst om fremtiden.

Söderberg & Partners og UT Prosjektet inviterer deg derfor til dette spennende sommerseminaret med tematikk som spenner fra AI til cybersikkerhet.

Sted: Söderberg & Partners. Brøsetvegen 164B (i kantinen)

Dato: 13. juni.

Tid: 13:30 til 16:00.


AGENDA

13:30 - Registrering og kaffe/te hos Söderberg & Partners.

13:40 - Velkommen ved Söderberg & Partners og UT Prosjektet.
14:00 - «Kan «gammeldags» statistikk konkurrere med AI?» ved Lars Erik Gjervan (Safebase).

Lars Erik er gründer og CEO i Safebase som er en av regionens raskest voksende IT selskaper som leverer datadreven beslutningsstøtte til store selskaper innen telekom og fornybar energi.

14:25 - «Erfaringer fra Cyberangrepet på Volue» ved Brynjar Larssen-Aas (Chief Information Security Officer, Volue).

Brynjar deler egne erfaringer fra cyberangrepet i Volue. Han har et budskap om at sikkerhet hører hjemme i ledelsen, og at selv selskaper som er godt rustet mot angrep kan lide tap i møte med cyberkrigerne.

14:50 - Pause.

15:00 - «GPT4o - AI sitt neste iPhone-øyeblikk - På vei mot Artificial General Intelligence» ved Lars Rinnan (Keynote Speaker | Board Director | Angel Investor)

Foredraget viser det aller siste av utvikling innen generativ AI, som custom GPTs, AI agents og ikke minst GPT4omni, som er en game-changer. Denne multimodale modellen tar oss enda nærmere AGI - Artificial General Intelligence. Men hva er egentlig AGI? Dette får du også svar på i foredraget. 

Lars er en ivrig skribent og blogger som gir ca. 50 foredrag i året. Han er en ledende stemme innenfor ny teknologi, fremtiden og AI her til lands, samt at han har holdt en rekke foredrag over hele verden. Han ofte dukker opp i media og TV. Han er på sitt beste når han kan utnytte sitt helhetlige forretningssyn og enorme nettverk til å oppdage muligheter og skape verdier. Lars holdt et engasjerende innlegg på UT Konferansen i april og vil her ta tematikken derfra et steg videre.

15:30 - «Hvordan forsikre risiko man ikke kan eliminere rundt Cyberkriminalitet» ved Aril Martinsen (Teamleder/Autorisert Forsikringsmegler, Söderberg & Partners).

Aril har gjennom sitt virke i Söderberg & Partners opparbeidet seg lang erfaring med forsikringsrelatert tematikk rundt cyberkriminalitet.

15:50 - Oppsummering.

16:00 – Slutt