SMB Tjenester tilbyr UT Bedriftene meget gunstige innkjøp

UT Prosjektet har i dag signert en partneravtale med SMB Tjenester AS.

Vår nye UT Partner tilbyr UT Nettverket meget gunstige innkjøp.

SMB Tjenester forhandler frem gode innkjøpsfordeler for sine mer enn 2500 medlemsbedrifter, som tilsammen har 35000 ansatte. Disse rammeavtalene  gir både bedrift og den enkelte ansatte gunstige  betingelser og gode løsninger. Her blir det fort penger å spare for bedriften og den enkelte ansatte.

UT Prosjektet har selvsagt forhandlet frem rabatterte priser på medlemskap i SMB Tjenester for UT Nettverket, slik at dere også kan få ta del i de store fordelene avtalen gir. I tillegg får dere hele 3 måneders gratis prøveperiode!

Hva med en ekstra rabatt på flyreiser allerede i sommer for deg og dine ansatte? 

"For oss er det helt naturlig å samarbeide med UT Prosjektet i dette, der Vegard K. Strand & Willy G. Hernes gjennom UT Prosjektet representerer en viktig del av det voksende trønderske næringslivet. Samtidig som vi blir UT Partner var det naturlig å finne en god løsning for hele UT Nettverket”, sier Johannes Havig (Kommersiell leder) og UT veteran Øystein Haugen (Daglig leder) i SMB Tjenester.

UT Prosjektet er allerede på ballen med SMB Tjenester i forhold UT konferansen til høsten for å se om vi kan gjøre det ekstra rimelig å fly til London.

For å få UT Prosjektet sin rabatt på 15% (på medlemskap) hos SMB Tjenester (eller mere informasjon) kan bedrifter i UT Nettverket enten oppgi til SMB Tjenester at de er en del av UT Prosjektet, eller rett og slett ta kontakt med Willy og Vegard for mer informasjon.

Sammen så gir vi “små og mellomstore bedrifter, storbedriftenes fordeler ved innkjøp!”