TA-I og UT Growth med siste nytt om ChatGPT-4, 6G og +CityxChange

Torsdag 15. juni ble det avholdt et seminar for TA-I og UT Growth (som er det nye navnet på UT 50+)

Deltagerne fikk først en spennende introduksjon til Sensorlink som eksporterer store deler av sin produksjon. Presentasjonen ble holdt av CEO Torkel Fyrvik.

Daniel Bjørnstad Cardona (Prosjektleder i Experio) har meget stor erfaring med bruk av ChatGPT, og nå ChatGPT-4. Han delte sine erfaringer med bruk av ChatGPT-4. for å utnytte det i en virksomhets daglig virke.

Professor Amund Skavhaug ved NTNU ga en detaljert og kunnskapsrik presentasjon rundt tematikken; «Kan 5G revolusjonere fremtidens bedriftsløsninger og hva er 6G? Hvor ser vi utfordringer med bruk av IoT og AI fremover, og hvor vil det få størst positiv påvirkning».

Trondheim Kommune med +CityxChange er ny deltager i TA-I, og Tom Jensen (Prosjektleder - bærekraftig samhandling med næringslivet) ga status på det vellykkede +CityxChange EU prosjektet, hvor store bedrifter i samarbeid med teknologibedrifter har utviklet smarte løsninger hvor fokus er på å bruke mindre strøm enn vi produserer. Tom forklarte videre at vi skal ta ut flere prosjekter som dette gjennom deltagelsen i TA-I.

Til sist innledet Morten Gillebo (Leder Transaksjonsrådgivning, Sparebank 1 Regnskapshuset SMN) til en diskusjon rundt tema; «Som ledere, hvordan håndterer vi (og bedriften vår) den nye hverdagen med klimaendringer, krig, økonomisk ustabilitet (renter, valuta, inflasjon etc.). Og ser vi noe lys i tunellen fremover?»